برای نخستین بار این مسأله اثبات شده است که گوشت فرآوری شده با آسم در ارتباط است.

به گزارش فارس، گوشت فرآوری شده یکی از محبوب‌ترین غذاها برای همه مردم محسوب می‌شوند. ولی این طور که بررسی‌ها نشان داده است، خوردن آنها چندان هم به صلاح نیست.
دانشمندان فرانسوی به این نتیجه رسیده‌اند که وعده‌های غذایی حاوی گوشت‌های فرآوری شده می‌توانند عوامل بیماری آسم را تشدید کنند که البته این نخستین باری است که چنین مسأله‌ای مشخص می‌شود.
محققان در یک بررسی روی 1000 شهروند فرانسوی به این نتیجه رسدند که مصرف چهار وعده گوشت قرمز در طول یک هفته می‌تواند احتمال ابتلا به آسم را افزایش دهد و نکته جالب اینجاست که تاکنون دانشمندان هیچ رابطه‌ای بین آسم و گوشت قرمز نمی‌دیدند.

منبع:iran-newspaper

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

۲ thoughts on “گوشت قرمز کم بخورید تا آسم نگیرید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *